Blue Army plant nieuwe actie pro Loppem

Nico Wieme
| 7 reacties
Blue Army plant nieuwe actie pro Loppem
Foto: © SC

Op 18 juli beslist de Vlaamse regering of het stadionproject van Club Brugge in Loppem effectief van start mag gaan. In aanloop naar deze beslissing mobiliseert Blue Army zijn leden om massaal naar de eerste training van het nieuwe seizoen te komen.

Club Brugge heeft nog steeds geen uitsluitsel over het nieuwe stadion dat het wil bouwen in Loppem. De Vlaamse regering wil via een task-force nog maar eens nagaan wat de beste locatie kan zijn voor een nieuwe voetbaltempel in Brugge.
 
Blue Army vindt het opnieuw tijd is om haar stem te laten horen. Deze keer wil de Brugse supportersfederatie de ludieke toer opgaan. Op maandag 30 juni om 17u00 starten de trainingen van blauw-zwart op het hoofdterrein van Koksijde.
 
“Voor de training roepen we alle supporters op om met zoveel mogelijk vliegers, spandoeken en blauwzwarte ballonnen in de aandacht van de media te komen. We zijn ook nog aan het kijken of we een blauwzwarte luchtballon kunnen versieren”, aldus Blue Army op haar website. “Uiteindelijk zou het een kleurrijke en ludieke actie moeten worden die visueel sterk genoeg is om alle pers te halen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties