Tomasson keert misschien terug naar Feyenoord

Philippe Crols
| 3 reacties
Tomasson keert misschien terug naar Feyenoord
Foto: © SC

Jon Dahl Tomasson speelt volgend seizoen misschien terug in de Nederlandse Eredivisie. Hij zou namelijk kunnen terugkeren naar zijn eerdere werkgever, Feyenoord Rotterdam.

De Spaanse krant Marca weet dat de Deense spits alvast op het verlanglijstje van de Nederlandse club staat. Het contract van Jon Dahl Tomasson loopt aan het einde van volgend seizoen af.

Feyenoord zal dus nog wel een transfersom moeten betalen aan Villarreal. Hoeveel de Spaanse vicekampioen wil incasseren voor de aanvaller is wel niet geweten. Het afgelopen seizoen stond  Tomasson dus onder contract bij Villarreal, maar spelen deed hij er niet te vaak.

Nu zou de 31-jarige dus kunnen terugkeren naar Feyenoord en aan die club heeft hij goede herinneringen overgehouden. Hij speelde er tussen 1998 en 2002 en nam er afscheid met winst in de UEFA Cup-finale tegen Dortmund. Hij scoorde ook in die finale.

In Nederland stond de Deense aanvaller ook bij Heerenveen onder contract. Nadat hij bij Feyenoord vertrok speelde hij nog voor AC Milan, Stuttgart en Villarreal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties