Lyon zoekt vervanger voor Ben Arfa bij Spartak

De Nijs Michael
| 1 reacties
Lyon zoekt vervanger voor Ben Arfa bij Spartak
Foto: © SC

Lyon is op zoek naar offensieve versterking. De Franse topclub zag Ben Arfa namelijk vertrekken, maar daarnaast zouden ook Milan Baros, Sidney Govou, Fred en Juninho wel eens andere oorden kunnen opzoeken.

Lyon is in ieder geval al gestart met de zoektocht naar een vervanger voor Hatem Ben Arfa en in die zoektocht zijn de Fransen nu uitgekomen bij het Russische Spartak Moskou, dat melden meerdere media in het land. Onze Zuiderburen hebben namelijk hun oog laten vallen op de 22-jarige Quincy Owusu-Abeyie, die vorig seizoen nog uitgeleend werd aan het Spaanse Celta de Vigo.

 

Spartak is erg tevreden over de jonge aanvaller en verlengde onlangs dan ook zijn contract, waardoor Owusu-Abeyie twee jaar langer aan de hoofdstedelingen gebonden is. Ondanks dat is de club echter toch bereid om mee te werken aan een transfer, voor om en bij de vier miljoen euro zou de spits de overgang naar Frankrijk mogen maken. De Ghanese international zelf staat alvast niet weigerachtig tegenover een vertrek uit het koude Rusland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties