Hull City hoeft Mpenza niet meer

Nico Wieme
| 2 reacties
Hull City hoeft Mpenza niet meer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emile Mpenza had van Hull City een uitnodiging gekregen om te gaan testen, maar stuurde zijn kat. De kersverse Premier Leagueclub besliste daarop om de ex-Rode Duivel door te sturen.

Vorige week liet Manchester City Emile Mpenza weten dat hij geen contractverlenging kreeg. Daardoor werd onze landgenoot een vrije speler. Hull City, via de eindronde net gepromoveerd naar de Premier League, zag wel wat in Mpenza en nodigde hem uit om te testen. De grillige ex-topschutter stuurde zijn kat waarop Hull City besliste af te zien van zijn diensten.
 
Emile Mpenza liet eerder al weten dat hij niet stond te springen om bij Hull te gaan testen. Toch leek het erop dat de spits met de club uit de Premier League op trainingskamp zou gaan.
 
“Emile is niet gaan testen bij Hull en heeft nooit contact gehad met die club”, ontkent zijn zaakwaarnemer Rachid Tajmout aan Skysports de geruchten over een mogelijke testperiode van zijn poulain. “Momenteel verblijft Mpenza in België waar hij in conditie probeert te blijven in afwachting van een nieuwe club.”
 
Een terugkeer van Mpenza naar een Belgische club lijkt zo goed als uitgesloten. Hij hoopt nog steeds in Engeland aan de slag te kunnen gaan. “Hij wil heel graag in Engeland blijven voetballen”, gaat Tajmout verder. “De enige club met wie ik gesproken heb, is Ipswich. Uiteraard gaat de voorkeur uit naar de Premier League, maar als dat niet lukt wil Mpenza best wel een reeks lager gaan spelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties