Schalke-doelman Neuer mist competitiestart

De Nijs Michael
| 0 reacties
Schalke-doelman Neuer mist competitiestart
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Schalke 04 stond gisteren de eerste oefenpartij van deze zomer op het programma, de Duitse topklasser won simpel met 6-0. Het gespreksonderwerp was echter doelman Neuer, die moest geblesseerd naar de kant tijdens de match.

Schalke 04 nam het in de eerste wedstrijd onder trainer Fred Rutten op tegen het bescheiden SpVgg Erkenschwick. Schalke kende zoals gezegd weinig of geen problemen met de tegenstander. Grossmüller en Kobiashvili vonden elk twee maal de weg naar de netten, terwijl altintop en Asamoah elk één keer raak troffen. Daarnaast noteerden we ook het debuut van Jefferson Farfán, Orlando Engelaar kwam daarentegen niet in actie.

Maar de goede prestatie van het team was niet het gespreksonderwerp bij de supporters, wel de blessure van doelman Neuer. De 22-jarige sluitpost moest tijdens de partij vervangen worden nadat hij een voetblessure had opgelopen. Intussen is duidelijk geworden dat Neuer een breuk in een middenvoetsbeentje heeft opgelopen. Daardoor moet Schalke het wellicht zonder de goalie doen in de voorrondes van de Champions League, ook de start van de competitie komt waarschijnlijk te vroeg voor Neuer. De medische staf gaat uit van een afwezigheid van twee maanden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties