Van der Vaart stelt zich in op extra jaar HSV

Nico Wieme
| 2 reacties
Van der Vaart stelt zich in op extra jaar HSV
Foto: © SC

Het gonst de laatste tijd enorm van de geruchten rond Rafael van der Vaart. De Hamburgmiddenvelder wordt aan zowat elke Europese topclub gelinkt. De Nederlander blijft er echter rustig onder en sloot vandaag weer aan bij zijn club.

Waar ligt de voetbaltoekomst van Rafael van der Vaart? De Nederlandse international wordt met heel wat clubs in verband gebracht, maar stuurt naar eigen zeggen zelf niet aan op een vertrek uit Hamburg. Vrijdag hervatte de middenvelder de trainingen bij HSV en mocht meteen een hele lading vragen over zijn toekomst beantwoorden.
 
“Ik ben graag in Hamburg en heb me erop ingesteld hier nog een jaar te blijven”, zegt Van der Vaart op de website van Hamburg SV. “Woensdag zou Atletico Madrid me willen en donderdag was het Real Madrid. Dat is typisch voor de transferperiode.”
 
Van der Vaart onderstreept dat er officieel geen contacten zijn. “Met Real heb ik in elk geval geen contact. Mijn gsm rinkelt constant, maar echt: er valt voorlopig niets te zeggen. Als er nieuws is, zal ik het wel zeggen.”

De fijnbesnaarde speler verklaart nog eens zijn liefde aan de club. “Ik houd van de stad Hamburg en speel zeer graag voor de club. Ik ben tevreden dat ik hier weer heb meegetraind”, aldus de ploegmaat van Vincent Kompany.

Eén ding is zeker voor Van der Vaart. Hij zal de situatie niet laten escaleren zoals vorig jaar toen hij op het punt stond om naar Valencia te vertrekken. “Dat was geen leuke situatie, maar alle betrokken hebben er iets uit geleerd. Zoiets zal niet meer voorvallen”, besluit de Oranjespeler.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties