Portsmouth slaat miljoenenbod op Kranjcar af

De Nijs Michael
| 0 reacties
Portsmouth slaat miljoenenbod op Kranjcar af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Niko Kranjcar zal volgend seizoen niet te zien zijn in de Franse competitie. Nochtans kon de Kroaat op concrete interesse uit Monaco rekenen, maar zowel Kranjcar als zijn werkgever zien niets in een transfer.

Kranjcar stond weldegelijk hoog op het verlanglijstje van de Monegasken, de club bood namelijk veertien miljoen euro voor de Kroaat. Toch ziet Portsmouth, de huidige werkgever van Kranjcar, niets in de aanbieding en ook de speler zelf ziet een Frans avontuur niet meteen zitten.

"Ik wil hem niet laten gaan en Niko wil zelf ook niet naar Monaco. Met alle respect, maar waarom zou hij daar heen willen? Er zitten daar slechts 6.000 mensen in de tribunes. Het is leuk om eens een weekend naar Monaco te gaan, maar niet om er te spelen", verklaart Portsmouth-manager Harry Redknapp

Kranjcar zal dus niet aan de slag gaan bij Monaco, maar toch is het gevaar voor Portsmouth nog niet geweken. Naast de Monegasken toonden namelijk ook Arsenal en AS Roma al interesse in de Kroaat, maar tot op heden is die belangstelling nog niet concreet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties