Bolat: 'Genk heeft zijn woord niet gehouden'

Nico Wieme
| 0 reacties
Bolat: 'Genk heeft zijn woord niet gehouden'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Sinan Bolat zal, ondanks een mondeling akkoord, dan toch geen contractverlenging tekenen bij Racing Genk. De jonge doelman is niet te spreken over de houding van de Limburgse club.

Racing Genk kan er niet om lachen dat Sinan Bolat zijn woord niet houdt. Maar ook de doelman zelf loopt er ongelukkig bij. “Genk zegt dat ik mijn woord niet hield, maar het is omgekeerd”, beweert Bolat in Het Belang van Limburg. Het verhaal dat ik niet wilde bijtekenen omdat ik geen BMW X5 kreeg, werd door Genk de wereld ingestuurd. Dat heeft mijn imago ferm beschadigd.”
 
Volgens de 19-jarige doelman zou Genk het verhaal over de auto rechtzetten. “Bij de onderhandelingen was een van mijn voorwaarden dat Genk dat verhaal zou herroepen, maar daar las ik dus niets over. Dus houden zij hun woord niet en hoef ik dat ook niet te doen.”
 
Bolat ontkent dat hij al een nieuwe club heeft. “Maar het is duidelijk: ofwel vertrek ik nu ofwel blijf ik nog een half jaar ofwel doe ik mijn contract van een jaar gewoon uit. Zelfs al zet Genk me bij de -19-jarigen, ik zal keihard blijven werken, op mijn gedrag zal niets aan te merken zijn.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties