Al Rayyn op een diefje voorbij Lokeren

Nico Wieme
| 1 reacties
Al Rayyn op een diefje voorbij Lokeren
Foto: © SC

Lokeren heeft een oefenwedstrijd op eigen terrein met 0-1 verloren van Al Rayyan. Vrijdag maakt KV Mechelen zijn opwachting in het Daknamstadion.

In een potige wedstrijd die gekruid werd met maar liefst zes gele kaarten (twee voor Lokeren, vier voor de bezoekers) moest Lokeren uiteindelijk, wat het resultaat betreft, zijn meerdere erkennen in Al-Rayyan.
 
De Waaslanders deden het echter verre van slecht en hadden in het tweede deel van de eerste helft het betere van het spel. De ploeg uit Qatar kon in de eerste periode geen enkele kans afdwingen. Lokeren wel, maar de Belgische topklasser verzuimde om het af te maken. Olivier Doll kopte na twee minuten tegen de paal en Omer Golan kopte een voorzet van Maazou over. Al Rayyan moest zich voor de rust vooral beperken tot verdedigen.
 
De tweede helft stelden beide partijen teleur. Golan kopte over, maar verder viel er niet veel meer te beleven. Toen iedereen zich opmaakte voor een scoreloos gelijkspel, sloeg Al Rayyan, tegen de gang van het spel in, genadeloos toe. Khames Saaid bezorgde Lokeren en trainer Georges Leekens een fikse kater. Komende vrijdag krijgen de Waaslanders op hun fandag een herkansing tegen KV Mechelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties