Vidarsson wil Hasi doen vergeten bij Cercle

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Vidarsson wil Hasi doen vergeten bij Cercle

Arnar Vidarsson werd in het tussenseizoen naar Cercle Brugge gehaald als vervanger voor de naar Anderlecht vertrokken Besnik Hasi, die er assistent-trainer van Ariël Jacobs werd. De IJslander wil de Albanees doen vergeten in het Venetië van het Noorden.

Arnar Vidarsson, inmiddels 30 jaar, zegt dat hij in Nederland een betere voetballer is geworden. De middenvelder werd twee jaar terug weggehaald door FC Twente bij SC Lokeren maar kon bij de Tukkers nooit doorbreken. Vorig seizoen speelde hij een tijdje op uitleenbasis bij De Graafschap.

"Ik ben nu twee jaar ouder en heb weer wat meer levenservaring. De komende jaren hoop ik dat Cercle Brugge daarvan zal profiteren", aldus Vidarsson in de krant Het Nieuwsblad

Over zijn voorganger Besnik Hasi is Vidarsson lovend. "Hij was een heel goede voetballer met een fantastische ingesteldheid, iemand naar wie men opkeek. Ik ga mijn best doen om hem hier te doen vergeten", gaat Vidarsson verder. De IJslander wil wel nog eens zijn kwaliteiten opsommen. "Ik heb geen aanvallende capaciteiten, verdedigen en organiseren zijn wel mijn ding. Maar in balbezit moet je natuurlijk wel meevoetballen en wie de bal heeft, is nog altijd aan zet in het voetbal", besluit Vidarsson met een waarheid als een koe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties