Aalst trekt extra spits aan

Aalst trekt extra spits aan
Foto: © SC

Na het afspringen van de transfer van de Franse aanvaller Jérôme Mezine ging Eendracht Aalst op zoek naar een geschikte vervanger, uiteindelijk kwam de club terecht bij de Nederlander Lorenzo Wouter.

Eendracht Aalst liet in de oefenwedstrijd van afgelopen dinsdag op Bornem voor een tweede maal de Nederlandse flankaanvaller Lorenzo Wouter opdraven, wat de speler achteraf een positieve beoordeling opleverde. Gisteren doorliep de Nederlander met succes de medische tests en kreeg hij een contract aangeboden voor het komende seizoen. Wouter, die zijn jeugdopleiding genoot bij AZ Alkmaar en Vitesse, was voorheen ook al actief bij ondermeer WS Woluwe, MVV en het Portugese Pinhalnovense.

Intussen kreeg aanvaller Cedric Boto te horen dat hij aanstaande maandag een operatieve ingreep dient te ondergaan, deze drong zich op om enkele losse botfragmenten te verwijderen uit de enkel. Vermoedelijk zou hij drie à vier weken aan de kant staan. Nourdine Boussoufa kreeg dan van zijn kant wat beter nieuws te verwerken, hij zou na problemen aan de enkel een operatieve ingreep kunnen vermijden aan de hand van aangepaste oefeningen. Een periode van een drietal weken zou meer duidelijkheid brengen. Verdediger Stefaan Van Dender, die tijdens de bekerwedstrijd van afgelopen weekend met een knieblessure noodgedwongen het veld moest verlaten, verwacht komende zaterdag een definitieve diagnose over de aard van de blessure.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties