Akpala: 'Wil prijs pakken met Club'

Philippe Crols
| 0 reacties
Akpala: 'Wil prijs pakken met Club'
Foto: © SC

Bij Club Brugge verwachten ze dit seizoen veel van Joseph Akpala. De West-Vlaamse club telde veel centen neer voor de aanvaller van Charleroi. Hij moet voor doelpunten zorgen. Op de website van Club Brugge praat hij over zijn eerste weken in Brugge.

“Ik voel me al helemaal thuis ondanks dat ik niet de hele voorbereiding met Club kon meemaken. Het was ook leuk dat Jacky Mathijssen hier de trainer is, maar hij was niet de reden waarom ik bij Club getekend heb”, sprak Akpala. “De reden is dat ik vooruit wil en Club is een topclub.”

Onvermijdelijk wordt Akpala ook vergeleken met die andere Nigeriaanse topspits die in het verleden bij Club speelde: Daniël Amokachi. “Het zou mooi zijn om in zijn voetsporen te kunnen treden. Ik ga er mijn stinkende best voor doen”, liet de nieuwe Clubspits weten.

Akpala weet ook wat hij dit seizoen met Club wil bereiken. “Mijn hoofddoel is om beter te doen dan bij Charleroi en een prijs te pakken. Je bent namelijk weinig met achttien goals als je geen prijs hebt. Wel is mijn persoonlijke ambitie volledig ondergeschikt aan de ambitie van de club. Ik kijk ook erg uit naar Europees voetbal”, aldus Akpala.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties