Van Bommel: 'Afwezigen zijn geen excuus'

Van Bommel: 'Afwezigen zijn geen excuus'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Landskampioen Bayern München kwam op de openingsspeeldag niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Hamburger SV. Mark Van Bommel zag zijn team nochtans goed beginnen.

"Over dat eerste halfuur ben ik ook tevreden. Toen hadden we de wedstrijd onder controle. Daarna waren we echter niet in staat om Hamburg vast te zetten. Er zijn bij ons inderdaad enkele mensen afwezig door blessures, maar dat mag geen excuus zijn", aldus Van Bommel, de nieuwe aanvoerder van Bayern.

Bastian Schweinsteiger scoorde het eerste doelpunt dit seizoen, maar veel leverde dat uiteindelijk niet op. "We zijn niet tevreden, want we hadden deze wedstrijd moeten winnen. Normaal geven we een 2-0-voorsprong zelden of nooit weg. Het voordeel is wel dat we ons nu enkel nog kunnen verbeteren."

Bij HSV waren ze tevreden met het punt. Piotr Trochowski was met een assist en een goal belangrijk. "We hebben getoond ook zonder Rafael van der Vaart punten te kunnen pakken. Jammer dat we hier al zo vroeg op een dubbele achterstand stonden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties