Bolat en Proto in beeld bij Tubeke

De Nijs Michael
| 7 reacties
Bolat en Proto in beeld bij Tubeke

Voor aanvang van deze competitie werd promovendus Tubeke bestempeld als grootste degradatiekandidaat en de Waals-Brabanders hebben die status bevestigd door op de eerste twee speeldagen onderuit te gaan. De club zoekt daarom nog versterking.

Tubeke slikte afgelopen zaterdag vier doelpunten in Lokeren en dat wil het bestuur niet meer meemaken. De promovendus is dan ook druk op zoek naar een nieuwe doelman en die zoekt Tubeke bij de Belgische topclubs. Silvio Proto van Anderlecht en Sinan Bolat van Racing Genk zijn in beeld.

Het is echter maar de vraag of Tubeke uberhaupt kans maakt om één van deze twee doelmannen te strikken. Silvio Proto staat namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van de Spaanse tweedeklasser Real Murcia en bovendien lijkt de doelman zelf niet van plan om af te zakken naar Tubeke.

Ook een overgang van Bolat zal heel wat voeten in de aarde hebben. Tubeke informeerde bij Genk intussen naar de vraagprijs van Bolat en kreeg er te horen dat de derde doelman van de Limburgers niet mag vertrekken voor een bedrag onder de 500.000 euro. Dat is voor Tubeke voorlopig nog te veel van het goede, waardoor de club nu naar een alternatief zoekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties