RC Mechelen maatje te sterk voor Woluwe

Rombaux Gunther
| 8 reacties
RC Mechelen maatje te sterk voor Woluwe
Foto: © SC

Racing Mechelen behaalde afgelopen weekend een verdiende overwinning in de bekerwedstrijd tegen WS Woluwe. De Mechelaars kijken intussen uit naar de loting voor de volgende ronde waarin het rekent op een aantrekkelijke affiche.

RC Mechelen nam in deze wedstrijd het eerste doelgevaar voor zijn rekening via Claessens, bij een eerste poging werd hij echter afgevlagd en even later vond hij Woluwe-doelman Auspert op zijn weg. De bezoekers stelden even later het Mechels sluitstuk op de proef met een vrije trap, deze vormde echter geen probleem voor Clepkens. Op het halfuur wist Mechelen de score te openen, op aangeven van Marcos trof Claesens raak. Tien minuten later werd de thuisploeg een tweede maal beloond voor zijn inzet, Calicchio zette de actie op waarna Scheers beheerst afwerkte.

Woluwe kwam goed uit de kleedkamers en was meteen dicht bij de aansluitingstreffer, Jacobs was echter iets te overhaast en knalde over doel. Meteen hierop nam Mechelen de partij weer in handen en op het uur leek Woluwe helemaal in de touwen te hangen. Claessens glipte door de buitenspelval en trok samen met Caliccio richting doel. Deze koos niet voor eigen succes en bood zijn spitsbroeder het derde doelpunt aan. Mechelen controleerde de westrijd en kreeg zelfs nog de beste kansen via ondermeer Sanders maar een doelpunt viel er niet meer te noteren. Mechelen won dus verdiend en kan vooruitblikken naar de loting voor de volgende ronde.

Doelpunten; 26' Claessens 1-0, 37' Scheers 2-0, 63' Calicchio 3-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties