GB: 'Heerenveen bood te weinig voor Steppe'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
GB: 'Heerenveen bood te weinig voor Steppe'

Kenny Steppe vertrekt voorlopig nog niet naar andere oorden. Germinal Beerschot en SC Heerenveen kwamen - zeer tot ongenoegen van de jonge doelman - niet tot een akkoord over de transfervoorwaaren.

Germinal Beerschot vond dat SC Heerenveen gewoon te weinig bood voor Kenny Steppe. "Het bod was te laag. Daarmee is kous voorlopig af: Kenny Steppe blijft op Het Kiel. Of een transfer nog mogelijk is, hangt nu vooral van Heerenveen af", zegt GB-bestuurslid Herman Kesters in de krant Gazet van Antwerpen.

"Het is nu aan de Nederlanders om hun huiswerk opnieuw te doen", gaat Kesters voort. De Friese vereniging zou een bod gedaan hebben van anderhalf miljoen euro. Voorts is er ook het gerucht dat er een spelersruil op til zou zijn. Silvio Proto (Anderlecht) en Steppe zouden geruild worden. Steppe heeft evenwel geen zin om naar Brussel te verhuizen. "Steppe is een naam die bij ons genoteerd staat, maar we zijn daar nu niet mee bezig. En van een ruil met Proto is er zeker geen sprake", aldus Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties