Steppe boos om gemiste transfer naar Heerenveen

Mathias Dumarey
| 59 reacties
Steppe boos om gemiste transfer naar Heerenveen

Kenny Steppe had deze week nog een uitstekende carrièrezet kunnen maken door over te stappen naar Heerenveen. Bijna was het zover, maar zijn huidige club Germinal Beerschot kwam niet tot een overeenkomst met de Nederlanders.

De gemiste transfer naar de Nederlandse Eredivisie zit Kenny Steppe hoog. "Ik wil meteen tekenen bij Heerenveen. Ze boden een fair bedrag voor mij, maar ik had de indruk dat Germinal Beerschot helemaal niet wilde meewerken aan een overgang", zegt een ontgoochelde doelman in de kranten Gazet van Antwerpen en Het Nieuwsblad.

Er gaan geruchten dat Germinal Beerschot en RSC Anderlecht in het grootste geheim aan het onderhandelen waren over een ruil tussen Steppe en Silvio Proto. Steppe wil evenwel onder geen beding naar Brussel verhuizen. "Ik wil helemaal niet naar Anderlecht. Daniel Zitka uit de ploeg spelen is zo goed als onmogelijk. Ik wil geen transfer naar Anderlecht om er mijn tijd op de bank te verdoen", zegt Steppe strijdvaardig.

"Bij Heerenveen wilde trainer Trond Sollied me absoluut hebben en dat is een goed teken. Maar ik sta machteloos. Als de club mij niet wil laten gaan, eis ik een verbeterd contract", besluit Steppe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties