Kenneth Perez is nu een 'Tukker'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Kenneth Perez is nu een 'Tukker'

Kenneth Perez is sinds vandaag officieel een speler van FC Twente. De Deense spits kon binnengehaald worden nadat diens contract bij Ajax Amsterdam werd opgezegd.

Kenneth Perez was evenwel niet meteen de eerste keus van FC Twente. Dat was de Ghanees Derek Boateng. Die speelt nu voor Beitar Jeruzalem na een avontuur eerder bij Panathinaikos Athene. Uiteindelijk bleek Boateng te duur. 

Gisteren werd het contract van Perez bij Ajax Amsterdam ontbonden na een heuse soap. De nieuwe Ajax-trainer Marco Van Basten had begin augustus te kennen gegeven dat de Deen en nog drie anderen niet meer in zijn plannen past en besliste vervolgens om hem te laten meetrainen met Jong Ajax. 

Perez vond het niet kunnen dat hij als 34-jarige moest meetrainen met jonge snaken en stapte naar het arbitragehof van de Nederlandse voetbalbond. Daar werd de international echter in het ongelijk gesteld. Uiteindelijk namen beide partijen de verstandige beslissing om het contract van Perez te ontbinden zodat hij naar een andere club kon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties