Ajax kreeg bod van 40 miljoen voor Huntelaar

Philippe Crols
| 4 reacties
Ajax kreeg bod van 40 miljoen voor Huntelaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Klaas Jan Huntelaar zal nog zeker het komende halfjaar voor Ajax Amsterdam voetballen. Het was voor de fans van de Amsterdammers nog bang afwachten op de laatste dag van de transfermarkt en dat was blijkbaar niet onterecht.

Volgens het Nederlandse Algemeen Dagblad zou er een Europese club op de laatste dag van de transfermarkt een bod van bijna veertig miljoen hebben uitgebracht op de aanvaller. Ajax heeft dat echter naast zich neergelegd.

Danny Blind wist niet goed wat er gisterenavond nog gebeurde. “We stonden echt versteld van het bod, maar een last-minute-transfer van Huntelaar was sowieso onbespreekbaar. We zouden een recordbedrag hebben gekregen voor hem, maar we hadden dan geen tijd meer gehad om een vervanger aan te trekken”, klinkt het.

De zaakwaarnemer van Huntelaar, Arnold Oosterveer, was ook onder de indruk. “Het bod was ongelooflijk. Ik wist dat het allemaal al wel wat laat was, maar ik heb de clubs toch nog doorverwezen naar Ajax. Dat liet echter weten niet meer van zijn standpunt te willen afwijken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties