Geheime agenten volgden training van Proto

Geheime agenten volgden training van Proto

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Silvio Proto naar Germinal Beerschot is bij vele fans in het verkeerde keelgat geschoten. Bij de Antwerpse club namen ze het zekere voor het onzekere en kwamen twee geheime agenten de eerste training van Proto volgen.

De eerste trainingsdag van Silvio Proto bij Germinal Beerschot is zonder problemen verlopen. De doelmannen trainden overigens op een 'geheime' locatie en er waren twee agenten in burger aanwezig om in te grijpen indien dat nodig geweest zou zijn.

De doelmannen werden getraind op het veld van SK Wilrijk terwijl de andere spelers een looptraining afwerkten op het strand van Sint-Anneke. Op het oefencentrum aan de Wilrijkse pleinen was er geen activiteit te bespeuren. 

De aanwezigheid van de agenten in burger bleek uiteindelijk overbodig te zijn want er was geen kat aanwezig rond het veld. Proto maakte een ontspannen en geconcentreerde indruk en had ook aanwijzingen over voor zijn nog jonge concurrenten. Pas op het einde daagden toch nog twee supporters op. Ze wensten Proto veel succes bij de club. De Waal antwoordde zelfs vriendelijk in het Nederlands: "bedankt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties