De Sutter: 'Anderlecht is een jongensdroom'

Nico Wieme
| 0 reacties
De Sutter: 'Anderlecht is een jongensdroom'

Na een revalidatie van een half jaar maakte Tom De Sutter begin dit seizoen een onopvallende rentree bij Cercle Brugge. Zaterdag viel de spits in bij de Rode Duivels en reikte Wesley Sonck meteen de 3-1 aan.

Tom De Sutter speelt nog steeds voor Cercle Brugge en niet bij AZ of Anderlecht. De Oost-Vlaming weet maar al te goed wat hij wil: ooit voor paars-wit uitkomen. Afgelopen zaterdag gaf de Cerclespits in ieder geval zijn visitekaartje af tijdens zijn invalbeurt bij de Rode Duivels.
 
“Dat kwartiertje gaf me veel vertrouwen nadat ik een moeilijke periode doormaak in de competitie”, aldus De Sutter in Het Nieuwsblad. “Ik weet dat Glen De Boeck vreesde dat ik niet klaar zou zijn, maar dat valt best mee. Ik kan nooit een selectie weigeren.”
 
De aanvaller is duidelijk wat zijn toekomst betreft. “Het stoort me niet dat ik nog bij Cercle Brugge speel. Ik verstop evenwel niet dat het een jongensdroom zou zijn om voor Anderlecht, de club voor wie ik supporterde toen ik klein was, te spelen. Volgens mijn makelaar was ik bij Anderlecht geweest indien de club zich tegen BATE Borisov voor de volgende Europese ronde had gekwalificeerd.”
 
De Sutter had eerder al een persoonlijk akkoord met AZ, de transfer ging uiteindelijk toch niet door. Naast AZ hebben ook Anderlecht en West Bromwich Albion zich al eens in Brugge gemeld voor de spits.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties