Gerets: 'Geen onmogelijke opdracht'

Nico Wieme
| 0 reacties
Gerets: 'Geen onmogelijke opdracht'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marseille neemt het vanavond in de Champions League op tegen Atletico Madrid. Na het 0-1-verlies thuis tegen Liverpool zijn de Fransen verplicht om in Spanje punten te sprokkelen. Geen onmogelijke opdracht, volgens coach Eric Gerets.

Ondanks het goede spel tegen Liverpool bleef Olympique Marseille op de openingsspeeldag van de Champions League puntenloos achter. Vanavond trekken de Zuid-Fransen naar Atletico Madrid. “Geen onmogelijke opdracht”, aldus Eric Gerets.
 
Wil Marseille uitzicht behouden op de achtste finales, dan is een zege in Madrid onontbeerlijk. “De nederlaag tegen Liverpool maakt deze wedstrijd nog belangrijker, maar ik ben zeker dat we Atletico pijn kunnen doen”, zegt Gerets.
 
Marseille speelde in de eigen competitie al drie keer op een rij gelijk. “Tegen Le Mans hebben we mooie dingen laten zien. Dat we goed spelen, is het belangrijkste. Ik zie een team dat niet bang is en dat het spel maakt, zonder veel naar de tegenstander te kijken”, aldus de Limburger.
 
Atletico maakte nochtans indruk in zijn match tegen PSV (0-3). “We kennen de kracht van deze ploeg, maar als we goed reageren, valt er zeker iets te rapen. We zullen Atletico natuurlijk op een andere manier moeten aanpakken dan Liverpool”, beseft ook Gerets. “Ik beslis pas na de laatste training hoe we gaan spelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties