Kazachstan is nog niet van Pijpers af

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Kazachstan is nog niet van Pijpers af

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arno Pijpers, de voormalige bondstrainer van Kazachstan, wil zijn geld van de bondsleiding van dat land. Hij heeft hiervoor de wereldvoetbalbond FIFA en de Europese voetbalbond UEFA ingeschakeld.

Vorige maand werd de Nederlander Arno Pijpers ontslagen door de voetbalbond van Kazachstan omwille van de tegenvallende resultaten in de WK-kwalificatie. Het land begon wel met een 3-0-zege tegen Andorra maar verloor nadien van Kroatië en Oekraïne. Ondertussen heeft Pijpers wel nog maar amper centen gezien.

"We hebben de mensen in Kazachstan twee keer de kans geboden om te antwoorden op ons verzoek om de zaken helemaal af te handelen, maar we hebben van hen niets gehoord. In zo'n situatie ben ik resoluut en dus haal ik er meteen de FIFA en UEFA bij. Meestal maken die wel haast met dit soort praktijken, dus ik verwacht dan ook snel duidelijkheid", aldus de zaakwaarnemer van Pijpers op Voetbalzone.

Arno Pijpers zou graag zo snel mogelijk de administratieve afhandeling van de zaak achter de rug hebben. Hij zou namelijk kunnen rekenen op de belangstelling van een niet nader genoemde club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties