Sonck: 'Standard is de onbetwiste titelfavoriet'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sonck: 'Standard is de onbetwiste titelfavoriet'

Club Brugge en Standard Luik deden het afgelopen donderdag uitstekend in Europa. Bij de West-Vlamingen maakt Wesley Sonck het goede weer. Hij beseft ook dat hij vorig seizoen te weinig gebracht heeft.

Wesley Sonck is al sinds het begin van het seizoen erg goed op dreef voor Club Brugge. Voor het eerst sinds lang maakte hij ook weer een volledige voorbereiding mee. Zijn uitstekende prestatiereeks begon hij bij de Rode Duivels tegen Estland en Turkije maar die lijn trekt hij nu gewoon door bij Club Brugge.

Vorig seizoen ging het een pak minder met de Ninovieter. "Denk je dat ik ooit aan mezelf heb getwijfeld? Dan ben je helemaal verkeerd. Ik heb vorig seizoen te weinig gebracht, maar ik heb nooit getwijfeld aan mezelf", zegt Sonck in de krant Gazet van Antwerpen."Mijn moeilijke jaren hadden niets te maken met mijn persoonlijke kwaliteiten. Ik heb het altijd geweten dat het scoren nog in mij zat en ik wist dat het er op een gegeven moment weer zou uitkomen", aldus Sonck die op Standard tipt als grootste kanshebber op de landstitel. "Op basis van de prestatie tegen Everton is Standard de grote favoriet. Club Brugge en Anderlecht staan daarachter", besluit de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties