Cagliari pakt eerste punt

Maarten Vandenabeele
| 5 reacties

Cagliari hield AC Milan in bedwang en pakte zo het eerste punt van dit seizoen. Voor Milan was het een stap terug na de winst tegen Inter: de Rossoneri blijven hangen op een gedeelde achtste plaats op drie punten van het koptrio.

Milan begon met het Braziliaanse trio KaPaRo voorin, maar veel spektakel leverde dat niet op. In de eerste helft was voor de bezoekers enkel Pato eenmaal gevaarlijk. De thuisploeg kreeg daarentegen al in de 3e minuut een huizenhoge kans, maar Fini zag zijn inzet net niet in doel verdwijnen. Larrivey omspeelde Maldini en Abbiati (foto), maar raakte uit evenwicht en besloot over doel.

Ook in de tweede helft was er geen beterschap van Milankant. Bijna kregen ze het deksel op de neus, maar zowel Fini als Conti misten op een haar de 1-0 in de absolute slotfase van de wedstrijd. 0-0 dus.