Van der Sar: 'Straks is het echt voorbij'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van der Sar: 'Straks is het echt voorbij'

Edwin Van der Sar heeft geen zin om veel speculaties rond zijn persoon. Hij heeft vandaag meteen aangegeven dat hij per grote uitzondering nog eens deel uitmaakt van Oranje, maar dat het na IJsland en Noorwegen definitief over is.

"Ik had het inderdaad ook wel niet verwacht dat ik er nu toch weer zou bij zitten. Maar eens houdt het echt wel op. Na de interland tegen Noorwegen is het voor mij definitief over en uit", liet Edwin Van der Sar na afloop van de dinsdagtraining weten aan de aanwezige pers.

Van der Sar had niet verwacht dat de nieuwe bondscoach Bert Van Marwijk hem nog zou benaderen. "Ik had er echt geen rekening meer mee gehouden. Ik wilde het team ook niet in de steek laten. Het wil in ieder geval niet zeggen dat ik er volgende keer weer zal bijlopen."

De voormalige doelman van Ajax Amsterdam, Juventus Turijn en FC Fulham en nu aan de slag bij Manchester United weet nog niet of hij volgend seizoen nog onder de lat zal staan. Hij zou in december met sir Alex Ferguson om de tafel gaan zitten om over zijn toekomst te praten. Dan zou er meer duidelijk worden. Het is zelfs nog niet zeker of hij zijn carrière gaat beëindigen bij The Mancunians", aldus de 128-voudige international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties