Ronaldinho wil weer de allerbeste worden

Ronaldinho wil weer de allerbeste worden
Foto: © SC

Ronaldinho begint stilaan zijn oude vorm terug te vinden van tijdens zijn beste dagen bij FC Barcelona. Bij zijn nieuwe club AC Milan was hij onlangs nog de held in de stadsderby tegen Inter Milaan.

Ronaldinho wil weer helemaal de oude worden nadat hij vorig jaar dreigde de dieperik in te zakken bij FC Barcelona. De Braziliaan ging van het ene feestje naar het andere en leefde meer 's nachts dan overdag. Bij AC Milan gaat het hem ondertussen stukken beter voor de wind en hij heeft opnieuw het vuur gevonden om de beste van de wereld te willen zijn.

"Momenteel zijn mijn prestaties wel nog onregelmatig. De ene week is het goed, de andere week raak ik bijna niet vooruit. Ik werk momenteel hard aan mijn conditie en ik probeer mij ook aan te passen aan mijn nieuwe omgeving", aldus de Braziliaan.

Ronaldinho zou graag in mei pronken met de 'scudetto', of het Italiaans kampioenschap. "Inter Milaan is wel de favoriet en ik bewonder hun coach José Mourinho, maar toch ben ik ervan overtuigd dat wij beter zijn", besluit de flankaanvaller van de Rossoneri.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties