Dembele: 'Iemand moet Spanje kunnen afstoppen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Dembele: 'Iemand moet Spanje kunnen afstoppen'

Moussa Dembele kijkt reikhalzend uit naar de wedstrijd van vanavond tegen Europees kampioen Spanje. Hij wil er voor zorgen dat België het land wordt dat de Spanjaarden kan afstoppen in hun zegerush.

Moussa Dembele heeft veel zelfvertrouwen voor de wedstrijd. "Ik ben ervan overtuigd dat we gaan winnen vanavond. Het zal zeker een spannende wedstrijd worden, maar uiteindelijk zie ik dat wij aan het langste eind zullen trekken", aldus de aanvaller van AZ Alkmaar in de kranten.

"Als iedereen goed is, kunnen we stunten. Er moet toch iemand die reeks zonder nederlagen kunnen stoppen? Of ik de Spanjaarden bewonder? Dat is een groot woord. Ik heb veel respect voor mannen als Xavi Hernandez, Andres Iniesta en Fernando Torres, maar ik ben er niet bang van", gaat Dembele verder.

Dembele vindt ook niet dat België te defensief moet spelen tegen de Spanjaarden. "Het is niet omdat we tegen de Europese kampioen voetballen, dat we het te defensief moeten aanpakken en dus verdedigender moeten spelen dan in de voorbije wedstrijden. We hebben een jonge ploeg met veel talent en we zitten in een goede periode. Het is dus een goed moment om de Spanjaarden partij te geven", besluit Dembele.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties