Rode Duivels getrakteerd op een staande ovatie

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Rode Duivels getrakteerd op een staande ovatie

De Rode Duivels hebben na hun schitterende partij tegen de Spanjaarden bergen lof geoogst, ook bij de sponsors van de nationale ploeg. "We kregen een staande ovatie", zegt Stijn Stijnen in de krant Het Laatste Nieuws.

"We werden bedolven onder de felicitaties. Het was alsof we de WK-kwalificatie al binnen hadden. Er was zelfs een staande ovatie voor ons", zegt doelman Stijn Stijnen.

"Het is de eerste keer sinds ik bij de nationale ploeg zit, dat ik zoveel samenhorigheid voel bij de Duivels. Het is een hele verademing na de bakken kritiek die we de voorbije jaren te verwerken hebben gekregen. Iedereen die ik tegenkom, steekt zijn duim op. Dat zal toch niet allemaal geweest zijn omdat ik pas vader ben geworden", lacht de doelman van Club Brugge.

"Tijdens deze WK-campagne hebben we nog geen enkele keer teleurgesteld. We moeten de goede prestaties van de jongste maanden blijven bevestigen, maar dat moeten de supporters nu ook doen. Met een tikkeltje Oranje-gevoel zouden we al heel blij zijn", besluit Stijnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties