Engelse media linkt Heskey aan Liverpool

De Nijs Michael
| 0 reacties
Engelse media linkt Heskey aan Liverpool
Foto: © SC

Als we de Engelse dagbladen mogen geloven keert Emile Heskey straks terug naar Liverpool. De aanvaller zelf ziet een terugkeer naar het 'oude nest' best zitten, maar Liverpoolcoach Benitez ontkent de geruchten voorlopig.

Heskey staat momenteel op de loonlijst van Wigan Athletic, maar Liverpool is zeker geen onbekend terrein voor de aanvaller. Hij stond er namelijk al onder contract van 2000 tot 2004. "Een terugkeer naar Liverpool zou geweldig zijn. Wie weet hoe het loopt, we zullen wel zien", vertelt Heskey. "Iedereen weet dat ik in het laatste jaar van mijn contract zit en dan krijg je geruchten. Ik richt me nu echter volledig op Wigan. Ik heb goede prestaties neergezet en dat wordt door de mensen dus gewaardeerd."

Liverpoolcoach Benitez ontkent de interesse in Heskey voorlopig. "Het is bekend dat ik niet inga op geruchten rond spelers van andere clubs. Al moet ik wel zeggen dat ik een beetje verrast ben door de geruchten", aldus de Spanjaard. Indien het niet tot een transfer komt, hoef Heskey overigens niet te wanhopen. Hij kan ook bijtekenen bij zijn huidige werkgever.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties