Lokeren kan niet lachen met uitspraken Golan

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Lokeren kan niet lachen met uitspraken Golan

Omer Golan mocht zaterdagavond dan wel de man zijn die de partij tegen KV Kortrijk in een definitieve plooi heeft gelegd door de 2-0 te scoren, zijn uitspraken achteraf zijn in het Waasland in het verkeerde keelgat geschoten.

"Ik zat de voorbije wedstrijden niet op de bank omdat ik slecht speelde, want het is niet de trainer die me op de bank zette", liet Omer Golan zich ontvallen. Noch trainer Georges Leekens, noch het bestuur van Lokeren kunnen ermee lachen. Vandaag wordt de Israëlische international dan ook op het matje geroepen.

"Ik ga geen namen noemen, maar iemand van hogerhand neemt de beslissingen. Met de trainer heb ik geen problemen, maar binnen de club zijn er mensen die liever hebben dat ik niet speel. Ze hebben met mij een probleem en met mijn entourage", ging Golan verder.

Georges Leekens is toch wat in zijn gat gebeten. "Zegt Golan dat ik de ploeg niet opstel? Zolang ik hier trainer ben, bepaal ik wie speelt. Wat is me dat nu zeg?", besluit een wat verontwaardigde Leekens in de krant Het Laatste Nieuws. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties