De Smet: 'Geen zin in polemiek'

Nico Wieme
| 0 reacties
De Smet: 'Geen zin in polemiek'

Stijn De Smet was duidelijk aangeslagen na de nederlaag tegen Dender. De Cerclespeler moest vrede nemen met een plaats op de flank, maar daar komt hij niet echt tot zijn recht.

Cercle ging op eigen veld met 1-2 de boot in tegen Dender. Stijn De Smet werd door coach Glen De Boeck op de rechterflank uitgespeeld. Duidelijk niet de beste positie van de Rode Duivel. “Ik wil die discussie niet op de spits drijven”, aldus De Smet. “Als die bal op de paal binnengaat, is het 2-0 en kunnen de boeken dicht”, probeerde hij zich het discussiepunt te omzeilen.
 
“Ik had vandaag de opdracht om tussen de lijnen te spelen, aan de rechterkant. Ik moest de bal in de ploeg houden en af en toe een actie proberen te forceren. Ik speelde echter een anonieme match. Dat is niet goed voor een speler in mijn positie”, was het Cercleproduct streng voor zichzelf.
 
De Smet had geen zin in een polemiek rond hem en Thomas Buffel. “Ik weet misschien wel wat de reden van mijn zwak presteren is, maar ik wil er niet over praten. Ik heb trouwens weinig tegen Buffel in te brengen, want hij speelde goed. Ik ben niet in de positie om daar commentaar op te geven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties