Benitez barst van het vertrouwen

Yves Dekoning
| 2 reacties
Benitez barst van het vertrouwen
Foto: © SC

Liverpool FC heeft met 0-1 gewonnen bij Chelsea en dat heeft het vertrouwen bij de Reds een enorme boost gegeven. Bovendien staat LFC nu alleen aan de leiding in de Premier League.

Volgens Rafael Benitez bewijst de zege op Stamford Bridge dat de ambities van Liverpool in de Premier League groot mogen zijn. "Hier winnen en ongeslagen aan de leiding blijven stuurt een massieve boodschap naar de andere teams. Dit is een grote boost voor de rest van het seizoen. We kunnen naar elk stadion gaan en de wedstrijd winnen. Tegen een erg sterk en offensief team bewezen dat we wilden winnen. Chelsea was sterk, maar we toonden karakter en vingen ze uitstekend op. Mijn spelers speelden schitterend. Als je spelers hebt met zulke kwaliteiten en ze werken hard, dan heb je een winnend team."

Luiz Felipe Scolari zag dat Chelsea niet zo goed was als de voorbije duels. "We speelden aanvallend en domineerden de partij, maar kregen het moeilijk in de buurt van hun strafschopgebied. Liverpool gaf erg weinig ruimte weg en hun ijzersterke defensie ving elke voorzet op. We moeten meer over de grond spelen, maar de ruimte was beperkt en het vertrouwen raakte zoek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties