Ook PSV en Twente in de markt voor Barda

Mathias Dumarey
| 13 reacties
Ook PSV en Twente in de markt voor Barda

Naast Celtic Glasgow hebben ook de Nederlandse clubs FC Twente en PSV Eindhoven verregaande interesse voor Elyaniv Barda, de spits van RC Genk. Volgens Dudo Dahan, diens zaakwaarnemer, valt Heerenveen zeker uit de boot.

"PSV Eindhoven en FC Twente hebben zich al gemeld voor Elyaniv Barda, maar het bedrag dat Genk op zijn hoofd heeft geplakt, is erg hoog. Geïnteresseerde teams zullen drie miljoen euro moeten betalen en dat is veel voor een speler die Genk nota bene gratis heeft gekregen", aldus Dudo Dahan, die de interesse van Celtic niet echt concreet noemt, in de krant Het Nieuwsblad.

De 26-jarige Barda heeft al één seizoen achter de rug bij RC Genk en scoorde meteen zestien doelpunten. Hij kwam destijds over van het Israëlische Hapoël Tel Aviv. Dit seizoen scoorde Barda al drie doelpunten. Hij verzamelde voor Israël al elf selecties en kon al twee keer scoren.

Dudo Dahan laat ook nog weten dat Barda's landgenoot Omer Golan, aan de slag bij Lokeren, op interesse kan rekenen uit Duitsland en van Steaua Boekarest. "Voor Barda zal het moeilijk worden om tijdens de wintertransferperiode te vertrekken, maar voor Golan moet dat wel kunnen lukken. Lokeren vraag anderhalf miljoen euro voor hem", besluit Dahan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties