Hildebrand wil snel weg uit Valencia

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hildebrand wil snel weg uit Valencia

Timo Hildebrand, de Duitse doelman van FC Valencia, heeft te kennen gegeven dat hij zo snel mogelijk wil vertrekken uit de sinaasappelstad. Hij past niet meer in de plannen van trainer Unai Emery.

Timo Hildebrand kwam vorig seizoen transfervrij over van VfB Stuttgart en was de eerste keus tussen de palen onder Ronald Koeman. De Nederlander moest ondanks het behalen van de bekerzege in Spanje de baan ruimen na de teleurstellende resultaten in de competitie. Dit seizoen is Unai Emery de nieuwe coach en hij stelt Hildebrand niet meer op.

In de Valencia-goal staat nu de jonge Braziliaan Renan Brito en bovendien haalt Valencia uitstekende resultaten. Hildebrand zal dus niet snel meer tussen de palen verschijnen. "Het is mij de afgelopen weken duidelijk geworden dat er voor mij hier geen uitdagingen meer zijn", zegt de Duitser op de officiële website van de Spaanse club. Hildebrand heeft al een aantal keren gesproken met de clubleiding en het ziet er naar uit dat hem geen strobreed in de weg zal gelegd worden om in januari te vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties