Théréau verwacht moeilijke partij op Standard

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Théréau verwacht moeilijke partij op Standard

Morgenavond wordt op Sclessin de altijd geladen Waalse derby tussen landskampioen Standard en Charleroi afgehaspeld. Karolo-aanvaller Cyril Théréau verwacht een lastige wedstrijd tegen de Rouches.

"Het wordt morgenavond ongetwijfeld een moeilijke wedstrijd want we spelen op het veld van de beste ploeg uit deze competitie. Ze hebben de voorbije weken drie moeilijke wedstrijden bijna allemaal tot een goed einde gebracht", aldus Cyril Théréau op Jupiler Pro League TV.

De Franse spits vindt ook dat Charleroi een moeilijke start achter de rug heeft. "We staan veel te laag gerangschikt volgens de doelen die we ons gesteld hebben en als je kijkt naar wat we al hebben laten zien. Het is gewoon een feit dat we niet regelmatig genoeg zijn. Veel te veel spelers bij ons zijn gewoonweg niet in vorm", gaat Théréau verder.

Théréau is ook realistisch genoeg om te beseffen dat als Charleroi iets raapt op Sclessin, ze een goede wedstrijd zullen gespeeld hebben. "We gaan proberen de bal zoveel mogelijk in de ploeg te houden, want als we hen het spel laten maken, gaan we dat cash betalen", besluit de ex-spits van Anderlecht en Steaua Boekarest.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties