Keert Jamaïque Vandamme terug naar België?

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
Keert Jamaïque Vandamme terug naar België?

Jamaïque Vandamme voelt zich niet gelukkig bij Roda JC en overweegt om tijdens de winterstop Kerkrade te verlaten. Een terugkeer naar België behoort tot de mogelijkheden.

Veel geluk heeft Jamaïqe Vandamme nog niet gehad bij Rode JC. Zijn eerste twee seizoenen gingen de mist in door blessures. Dinsdag kreeg hij tegen AZ vijf minuten voor tijd zijn eerste speelminuten van het seizoen toebedeeld. De voormalige speler van KSV Roeselare heeft er het raden naar waarom hij zo weinig het gras mag ruiken.
 
“Ik heb 5 wedstrijden bij het tweede gespeeld en maakte daarin 7 doelpunten”, zegt Vandamme. “Als deze situatie zich aanhoudt tot de winterstop, dan wil ik vertrekken. Ik heb vorig jaar niet gespeeld door een blessure. Als ik ook dit jaar niet aan spelen kom, ben ik twee jaar uit roulatie. Dat is niet goed voor een profvoetballer.”
 
Veel spelen
 
Ziet de voormalige gouden stud van het jaar een terugkeer naar België zitten. “Het maakt niet uit wie er komt. Ik wil gewoon spelen, veel spelen. Roeselare? We zijn nog niet in januari”, grijnst Vandamme.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties