Chelsea wil Henry opnieuw naar Londen halen

De Nijs Michael
| 2 reacties
Chelsea wil Henry opnieuw naar Londen halen
Foto: © SC

De kans bestaat dat we Thierry Henry binnen afzienbare tijd opnieuw aan het werk zien in de Premier League. De voormalige speler van Arsenal kan namelijk op concrete interesse van het Engelse topteam Chelsea rekenen.

De 31-jarige Henry schitterde in het verleden bij Arsenal en dat resulteerde uiteindelijk in een transfer naar de Spaanse topclub FC Barcelona. In Catalonië vindt de Fransman zijn draai echter niet, waardoor hij niet geheel weigerachtig tegenover een terugkeer naar de Engelse competitie zou staan. Bovendien kan de dochter van Henry een belangrijke rol spelen, zij woont namelijk nog steeds in Londen. 

Bij Chelsea is men nog op zoek naar een aanvaller die het team de nodige creatieve impulsen kan geven. Trainer Scolari heeft namelijk weinig vertrouwen in Salomon Kalou, terwijl Didier Drogba al maanden met blessureleed kampt. Nicolas Anelka is momenteel de enige aanvaller die over het vertrouwen van Scolari kan beschikken. Daarom wil de voormalige Portugese bondscoach Henry graag naar Londen halen, Chelsea zou naar verluidt elf miljoen euro willen ophoesten voor de Fransman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties