Mathijsen nog twee jaar bij 'die Rothosen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mathijsen nog twee jaar bij 'die Rothosen'

Joris Mathijsen blijft nog eens twee jaar voetballen bij de Duitse Bundesligaclub Hamburg SV. De 28-jarige Nederlander heeft vandaag een contractverlenging getekend in de Hanzestad.

Joris Mathijsen kwam twee jaar geleden over van AZ Alkmaar naar Hamburg SV. Hij ontwikkelde zich vrij snel tot een van de onbetwiste steunpilaren in de verdediging van het elftal. Hij speelde nu al 75 duels in de Bundesliga en kon ook al drie keer scoren.

Mathijsen had in Hamburg nog een contract tot 2010, maar dat is nu dus 2012 geworden. De Nederlandse international is erg tevreden met het vertrouwen van de club. "HSV is een geweldige club, en ik ben er dan ook trots op dat ik voor dit team mag uitkomen. Ik voel me hier erg goed en hoop in de toekomst eens Duits kampioen te worden", zegt Mathijsen op de website van de club.

Dietmar Beiersdorfer, de technisch directeur van de club, legt uit waarom Mathijsen zo belangrijk is. "Hij heeft laten zien dat we op hem kunnen bouwen. Hij is niet alleen op sportief gebied, maar ook op menselijk vlak een aanwinst voor HSV. We verheugen ons dan ook op de volgende jaren met Joris."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties