Pl Kort: Arsenal in eigen huis onderuit

Philippe Crols
| 2 reacties
Pl Kort: Arsenal in eigen huis onderuit

Arsenal speelde vorige week nog bijzonder goed tegen Manchester United en won. Zaterdag verging het de troepen van Arsene Wenger heel wat minder, want er werd in eigen huis verloren van Aston Villa. Manchester United won wel.

Arsenal verloor dus op eigen terrein van Aston Villa. Een owngoal van Clichy en een late treffer van Agbonlahor zorgden voor de zege van Villa.

Rivaal Tottenham verloor ook. Davies en Johnson gaven Fulham een 2-0-voorsprong. De late goal van Campbell gaf de Spurs niets meer dan hoop.

Manchester United liet niets heel van Stoke City. Na goals van Carrick en Ronaldo was de partij aan de rust al beslist. Meteen na de pauze scoorde Berbatov nummer drie. Via Welbeck en nog eens Ronaldo werd het uiteindelijk 5-0.

Sunderland heeft nog eens drie punten gepakt. In Blackburn keek het halverwege wel tegen een acherstand aan na een doelpunt van Samba. Jones en Cisse wisten die achterstand echter helemaal uit.

West Ham en Portsmouth hielden elkaar in evenwicht: 0-0.

Ten slotte was er ook nog Newcastle - Wigan. De bezoekers kwamen dankzij Taylor snel op voosprong. Na de pauze kreeg Boyce echter snel rood. De thuisploeg kon van dat numerieke overwicht slechts deels profiteren. Owen maakte laat in de partij gelijk. Martins leek vervolgens zijn team in de absolute slotfase nog de zege te schenken, maar Bramble maakte alsnog gelijk: 2-2.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties