Maes: 'Moeten weer stabiliteit vinden'

Maes: 'Moeten weer stabiliteit vinden'

Het gaat niet goed met KV Mechelen. Tegen rechtstreekse concurrent AEC Bergen werd er zaterdagavond 0-0-gelijkgespeeld. Peter Maes, de coach van de Maneblussers, zoekt naar oplossingen.

De minder goede resultaten van de voorbije weken zorgt voor verdeeldheid bij de fans. In het stadion hing een spandoek met de slogan 'Wij zijn beschaamd'. Slechts een kleine schare van de supporters is absoluut niet tevreden met de gang van zaken, de andere supporters waren tegen de actie.

"Het is goed dat een deel van het publiek reageert op een andere groep supporters. Als er ook daar strijd is om elkaar te corrigeren, zijn we goed bezig. Als doel hebben we allemaal om KV Mechelen beter te maken. Ik vind het knap dat er gereageerd werd", aldus KVM-trainer Peter Maes.

De ex-doelman was nuchter na het ontgoochelende gelijke spel tegen Bergen. "Er zit momenteel niet veel meer in. We moeten dringend stabiliteit vinden. We hielden nu opnieuw eens de nul, dus we zijn alweer de goede weg ingeslagen", besluit Maes.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties