Soetaers: 'Met mij in de ploeg gaat het beter'

Mathias Dumarey
| 5 reacties
Soetaers: 'Met mij in de ploeg gaat het beter'

RC Genk verloor afgelopen zaterdag kostbare punten tegen rode lantaarn SV Roeselare. Stilaan komt er wat gestrubbel boven wat bij de Genkse spelersgroep. Tom Soetaers en Marvin Ogunjimi zijn de eersten.

"Ik viel niet eens echt goed in, maar Marvin Ogunjimi en ikzelf brachten wel vuur in de wedstrijd. Ik voel dat het een tikkeltje beter bij ons loopt als ik op het veld sta", zegt Tom Soetaers in de kranten.

"Ik weet niet waarom ik op de bank moet zitten. Is het omdat ik op het einde van het seizoen transfervrij ben? Of heeft de coach het niet voor mij", vraagt Soetaers zich af. De Limburger maakte ook de opmerking dat hij las dat Genk weer Belgisch wil kopen. "Waarom startten er zaterdag tegen Roeselare dan maar twee Belgen?"

Ook Ogunjimi begreep zijn bankzittersstatuut niet. "Ik was echt op mijn hart getrapt. Na mijn twee doelpunten tegen Tubeke dacht ik echt dat ze me er nooit meer uit zouden spelen. Tegen Seraing koos de trainer dan weer voor Adam Nemec. Met alle respect voor hem en Seraing, maar in die wedstrijd scoor ik misschien ook drie keer", besluit de ontgoochelde aanvaller in de krant Het Belang van Limburg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties