Polak ziet in Sare een tweede Makelele

De Nijs Michael
| 6 reacties
Polak ziet in Sare een tweede Makelele

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Bakary "Bouba" Sare lijkt dit seizoen helemaal door te breken bij Anderlecht. De jongeling mocht eerder dit seizoen al aantreden in de partij tegen Moeskroen en ook afgelopen zondag gooide trainer Jacobs de jonge middenvelder voor de leeuwen.

Sare kon echter weinig indruk maken tegen Club Brugge en werd tijdens de rust gewisseld voor Biglia. Toch gelooft Jan Polak, de Tsjechische sterkhouder op het paars-witte middenveld, nog steeds in de jongeling. "Hij is jong en moet nog ervaring opdoen", beschermt Polak zijn teammaat. "Als hij blijft bijleren, kan hij misschien de nieuwe Makelele worden. Natuurlijk spelen we dominanter met Biglia, maar Lucas heeft ook veel meer ervaring dan Bouba."

Ook Sare zelf reageerde intussen op zijn partij. "Ik was helemaal niet bang", zegt de 18-jarige Ivoriaan van paars-wit. "Ik was niet eens zenuwachtig. De eerste 15 minuten waren niet makkelijk, maar daarna heb ik me herpakt. Nee, ik ben niet teleurgesteld door mijn wissel. Noemt Polak me de nieuwe Makelele? Merci Jan, een mooi compliment."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties