Hassan blijft Anderlecht op de voet volgen

Hassan blijft Anderlecht op de voet volgen

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Ahmed Hassan, vorig seizoen nog aan de slag bij RSC Anderlecht, won afgelopen weekend de Afrikaanse Champions League met Al-Ahli. De Egyptenaar blijft nog altijd de Brusselaars op de voet volgen.

"Ik volg Anderlecht nog altijd. Mijn vriend Abdel Tantush (vorig jaar nog de begeleider van Hassan bij Anderlecht, nvdr) houdt mij op de hoogte. Na elke wedstrijd van Anderlecht bel ik hem op om het resultaat te kennen", zegt Ahmed Hassan in de krant Het Nieuwsblad.

"Ik heb in Brussel fantastische momenten beleefd. Ik wil langs deze weg nog eens iedereen bedanken, in het bijzonder de supporters en voorzitter Roger Vanden Stock. Het was geen gemakkelijke beslissing om te vertrekken, maar ik voel me goed bij Al-Ahli", gaat Hassan verder.

Met Al-Ahli veroverde hij onlangs de Afrikaanse Champions League. "Het is hier een echt gekkenhuis. Al-Ahli heeft vijftig miljoen supporters en na de vliegtuigreis uit Kameroen werden we hier als sterren ontvangen. Het is al de zesde keer dat Al-Ahli de Champions League kon winnen, maar voor mij was het nog maar de eerste keer", besluit de 33-jarige Egyptenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties