Daerden behoort opnieuw tot de Brugse selectie

De Nijs Michael
| 0 reacties
Daerden behoort opnieuw tot de Brugse selectie
Foto: © SC

Club Brugge trapt de dertiende speeldag vanavond om 18u00 op gang, de West-Vlamingen gaan op bezoek bij Bergen. Een opvallende naam in de Brugse wedstrijdselectie is die van Koen Daerden, onze landgenoot keert terug na ruim anderhalf jaar blessureleed.

Daerden behoorde ook al tot de wedstrijdselectie voor de bekerwedstrijd tegen tweedeklasser Beveren, maar de voormalige speler van Racing Genk kwam toen niet van de bank. Mogelijk kan hij vanavond wel zijn wederoptreden maken in de competitie. Daerden maakt namelijk deel uit van de 19-koppige wedstrijdkern van blauw-zwart, Elrio Van Heerden is er daarentegen niet bij. 

Stijn Stijnen zal meer dan waarschijnlijk in doel staan in het Stade Charles Tondreau, de goalie is namelijk verlost van zijn buikpijn. Ook Klukowski traint sinds donderdag opnieuw mee met de groep. Bij Club staan er wel zeven spelers op scherp: Simaeys, De Mets, Dirar, Sonck, Vargas, Geraerts en Chavez missen de wedstrijd tegen Germinal Beerschot als ze vanavond geel pakken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties