Tienen op zoek naar eerherstel

filip broos
| 0 reacties
Tienen op zoek naar eerherstel

Na de 4-0 pandoering van vorige week op Brussels moet de suikerploeg op zoek naar een overwinning tegen VW Hamme.

Wil men in het Bergéstadion niet verder afglijden in het klassement dan zullen een overwinning en de daarbijhorende 3 punten meer dan welkom zijn.

Tienen dat vorige week een 4-0 pandoering om de oren kreeg likt zijn wonden. Trainer Nassen stelde duidelijk dat er bepaalde spelers waren die het geheel in de steek lieten. Afwachten of de tiense oefenmeester dit ook zal vertalen naar zijn ploegopstelling voor morgen.  De suikerploeg draait bovenin nog mooi mee maar men kan geen constante in hun prestaties leggen. Het verschil tussen de wedstrijd thuis tegen OHL en de wedstrijd op Brussels deed pijn aan de ogen. Voor de wedstrijd van morgen zijn Van Impe, Meeus en Barbé nog niet terug uit blessures. Triantafallidis en Lacroix maken hun wederoptreden bij de 2e ploeg.

De Kern: Schuermans, Peeters, Vanhees, Vandeput, Nijs, Lunenburg, Bogaerts, Vandecauter, Belme, Haznadar, Penga, Dufoor, Vanarwegen, Da Silva, Thijs

VW Hamme pakte vorige week pas zijn 3e overwinning van het seizoen door UR Namen te kloppen met 1-0. Hamme staat er niet meteen rooskleurig voor in het klassement, het staat onderaan met 13 punten uit evenveel wedstrijden. Hamme wil zich de komende weken weg spelen van het degradatiegevaar en kan zich optrekken aan de resultaten van de voorbije weken, want op KV Oostende werd er gelijkgespeeld en in Luik werd er gewonnen. Het mag gezegd worden dat de mannen van Hamme de laatste weken in betere doen zijn. Voor de wedstrijd van morgen valt De Lange uit met een verrekking en wordt die in de kern vervangen door ex-KVK Tienen speler Régis Lacroix.
De Kern: Baert, De Smet, Vanderheyden, Verheyden, N'Diaye, Verhoeven, Lacroix, Kestens,Vleminckx, Vandermarliere, De Meyer, Van Hyfte, D'Haeseleer, Deprez en Hermans.

De wedstrijd wordt afgetrapt in het Bergéstadion om 15u en staat onder leiding van de heer Baurain

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties