De Decker krijgt rood van Breda na de wedstrijd

Philippe Crols
| 13 reacties
De Decker krijgt rood van Breda na de wedstrijd

Racing Genk stapte zondagavond met elf spelers van het veld van AA Gent. Toch had Wim De Decker een rode kaart gekregen. Dat gebeurde na afloop van de wedstrijd.

Bij Racing Genk kon scheidsrechter Breda op weinig sympathie rekenen. Niet enkel voor de wedstrijd werkte hij de Limburgers op de zenuwen, ook tijdens de confrontatie met AA Gent konden heel wat Genkspelers het niet met de spelleider vinden.

"Ik ging hem na de wedstrijd dan ook proficiat wensen met zijn prestatie. Ironisch uiteraard", sprak Wim De Decker tegenover Het Laatste Nieuws. "Daarom heeft hij mij m'n tweede gele kaart gegeven. De arrogantie droop er echt af bij die man."

De Decker zou er volgende week tegen Cercle Brugge sowieso niet bijgeweest zijn. Eerder in de wedstrijd liep hij al tegen zijn derde gele kaart van het seizoen aan. Zondagavond liet hij het niet aan zijn hart komen. "Er wacht ons nog een leuke busrit. Dat wisten die van Gent ook. Voor de wedstrijd riepen ze het nog: "In de bus is het ook plezant." Het zal wel plezant worden."

De spelersbus van Genk deed er zondag door de sneeuw op de Vlaamse wegen vijf uur over om van Genk tot in Gent te rijden. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties