Lombaerts maakt zijn debuut op het kampioenenbal

Lombaerts maakt zijn debuut op het kampioenenbal

Zenit Sint-Petersburg speelt morgenavond zijn laatste troefkaarten uit in de Champions League. In Rusland komt dan groepsleider Juventus Turijn op bezoek. "We moeten winnen", zegt onze landgenoot Nicolas Lombaerts.

Nicolas Lombaerts staat voor zijn debuut in de Champions League. Door een zware knieblessure miste hij al een groot deel van de Russische competitie en ook de voorgaande vier duels in de Champions League. De ex-speler van AA Gent wordt nu verwacht in de basis voor het duel morgenavond tegen Juventus Turijn.

"We moeten winnen willen we nog een kans maken op kwalificatie voor de volgende ronde", zegt de Bruggeling in de krant Het Nieuwsblad die al zeker weet dat hij zal spelen. "De coach (Dick Advocaat, nvdr) heeft me al gezegd dat hij me nodig heeft. Ik heb echt wel geluk met hem gehad. Na twee keer trainen vorige week zette hij me al meteen in de basis. Zaterdag heb ik me tegen Spartak Moskou na 75 minuten laten wisselen omdat ik een trap had gekregen tegen mijn kuit. Gelukkig was het niet ernstigs. Als ik nu nog kan spelen tegen Juventus en Real Madrid, kan ik het jaar toch nog mooi afsluiten", besluit Lombaerts.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties