Analyse Antwerpse derde provinciale

Philippe Crols
| 0 reacties
Antwerpse derde provinciale

Ook de Antwerpse derde provinciale werd geteisterd door de sneeuwval. In de A-reeks konden slechts enkele wedstrijden worden afgewerkt. Nagenoeg alle topteams konden hun wedstrijden uitspelen.

Derde A:

Drie duels afgewerkt

Net als andere reeksen werd ook derde A geteisterd door het slechte weer. Leider Loenhout kwam wel in actie, maar ging op bezoek bij Schilde zwaar onderuit met 3-0. Schilde is voorlopig tweede.

Andere toppers konden hun wedstrijd namelijk niet winnen. Oelegem - Maria ter Heide werd 2-2 net als Sint Job-Zoersel.

Loenhout heeft nu een punt meer dan Schilde, twee meer dan Oelegem, drie meer dan Sint Job en vier meer dan Oostmalle. Die laatste club heeft nog wel een wedstrijd te goed.

Derde B:

Ekeren wint opnieuw

FC Ekeren won op bezoek bij Reet voor de vierde maal op rij en is daardoor genaderd tot amper vier punten van leiders Merksem en Zwijndrecht. Nagenoeg alle topteams kwamen zondag wel niet in actie.

Hoboken - Maccabi werd wel afgewerkt en eindigde op 1-3. De bezoekers staan daardoor voorlopig op de vijfde plaats op twee punten van de leiders. Wintam heeft evenveel punten na 1-3-winst te Hove.

Derde C:

Helft wedstrijden afgewerkt

In derde C kon de helft van de wedstrijden doorgaan. Leider Herentals bracht zijn thuiswedstrijd tegen Leest tot een goed einde heeft nu zes punten meer dan Duffel. Dat won op bezoek bij Kessel met 0-3. Als Beerzel zijn inhaalwedstrijd wint, komt het op de tweede plaats.

Bouwel is weggekomen van de laatste plaats. Het zegevierde op het veld van SC Mechelen. Herenthout en Hombeek staan nu samen op de laatste plaats, maar kwamen niet in actie afgelopen weekend.

Heultje blijft ook onderaan staan na 0-2-verlies tegen Hooikt.


Derde D:

Mol ten onder

Leider Mol verloor afgelopen weekend verrassend van staartploeg Larum met 2-1. Het blijft voorlopig wel leider. Lentezon is na de zege op bezoek bij Netezonen wel genaderd tot op twee punten. Ook Flandria of Retie kan nog dicht komen. Hun onderlinge wedstrijd werd net als White Star - Weelde niet voltooid.

Ook winst voor Tongerlo

Het was een goede speeldag voor de staartploegen. Na winst voor Larum noteerden we ook een zege voor Tongerlo op bezoek bij Berg en Dal. Tongerlo blijft door de zege van Larum wel op de voorlaatste plaats.

Rode lantaarn Oevel scoorde op bezoek bij Beekhoek drie maal, maar kreeg er ook vier binnen. Het blijft met een puntje eenzaam op de laatste plaats staan.

Ten slotte werd er in Arendonk - Herselt niet gescoord en won Vorst met 0-3 op bezoek bij Kasterlee.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (3A)

Nieuwste reacties