Benitez wil kwalificatie na Marseille

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez wil kwalificatie na Marseille

Liverpool FC neemt het vanavond op tegen Olympique Marseille. Manager Rafael Benitez hoopt dat zijn team na die partij zeker is van een plaatsje bij de laatste zestien.

Rafael Benitez hoopt natuurlijk dat zijn Liverpool straks wint van Marseille. Als het resultaat in de partij tussen Atlético Madrid en PSV meevalt, kan een gelijkspel zelfs volstaan voor de kwalificatie. "Het is belangrijk om ons vandaag al te plaatsen voor de volgende ronde. Dan kunnen we de laatste wedstrijd anders benaderen. Ook kunnen we ons dan meer concentreren op de Premier League. Ik was heel ontgoocheld na het gelijkspel tegen Fulham, maar we staan er nog steeds goed voor. Tegen Marseille wordt het opnieuw lastig." 

Voor Benitez is het zijn 66ste Europese duel met Liverpool, een clubrecord. Steven Gerrard zal waarschijnlijk meespelen na zijn laatste blessureleed. De Engelse middenvelder blijft cruciaal voor de Reds. Als Liverpool zich vanavond kwalificeert voor de volgende ronde, dan krijgen in de laatste wedstrijd ongetwijfeld een aantal jongeren een kans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties